Zomerzeilen 2004

Net terug van een week zeilen in Friesland, dit keer met mijn eigen boot, ipv een huurboot. Sinds dit voorjaar ben ik de trotse (mede-) eigenaar van De Noord. Een houten pampus uit 1942 met licentienummer 166, die sinds 1948 in de familie is. Zoals gebruikelijk weer zo dom geweest om meteen de dag na terugkomst aan het werk te gaan, volslagen uitgeput heet dat. Hou het dan ook maar kort, de lange stoere verhalen over hoe scheef een pampus kan en de ongenoegens jegens varende caravans komen later wel… Zo tegen de tijd dat de boot uit het water is voor de winterberging. Ik zal van de week nog wel ‘ns kijken of ik de gallerie sectie aan de praat kan krijgen met mijn a-technische verstand…

Gegroet, Krispijn

Update 06-11-04: De foto’s van het zeilen in de zomer staan online en zijn hier te vinden.

Eén reactie op “Zomerzeilen 2004”

  1. […] kom ik er achter dat de datum ongemerkt gepasseerd is: op 9 augustus 2004 publiceerd ik ‘t eerste bericht op m’n blog. Toen nog niet bij WordPress, maar in de experimentele ruimte van XS4All. Het begin was puzzelen op […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: