Blog vs (?) website

Tja, heb ik net door hoe ik fotos op m’n website kan krijgen. En krijg ik de html codering stilletjes aan een beetje door, kom ik weer wat nieuws tegen dat makkelijker lijkt, maar stiekum weer z’n eigen onbegrijpelijke zaken onder zich heeft. Nu nog snappen wat wat is. Een trackback… ??? De uitleg maakt ’t ook niet duidelijker, maar ja, wie weet dat ik het licht morgen wel zal zien. Vooralsnog is het mooi geweest. Morgen is er weer een dag.

Eén reactie op “Blog vs (?) website”

  1. […] blog. Toen nog niet bij WordPress, maar in de experimentele ruimte van XS4All. Het begin was puzzelen op de techniek, want ik was net zo blij dat ik m’n eigen website in html kon […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: