Foto's toegevoegd

Zo, nog gelukt ook om de galleries aan de praat te krijgen. Het gaat niet zo snel als ik wilde, maar er staan nu fotos op van het onderhoud in het voorjaar van 2004, van de tewaterlating en van de eerste dagen zeilen in Rotterdam. Waarbij mijn opa, 89 jaren jong, natuurlijk ook gezeild heeft.

Ook de eerste foto’s van het zeilen in Friesland. De rest volgt de komende weken. Die moet ik eerst nog een beetje fatsoeneren qua formaat, en uitzoeken welke wel en niet voor publicatie geschikt zijn. Gezien de walrusachtige methodes waarmee mensen uit het water op de boot komen, hou ik weinig vrienden over als ik dat niet doe…

Het weer is vandaag goed omgeslagen en de dektent is nog niet af. Vrij krijgen van het werk lukt ook niet, dus dat worden even spannende dagen. Vrijdag kijken hoe ver de boot is volgeregend. Het zeil ligt veilig weggeborgen. Morgen maar weer ‘ns bellen voor de dektent en dan hopen dat ik donderdag alsnog vrij kan krijgen, dan vrijdag maar werken. Gaat het lange weekend, niet dat dat veel uitmaakt. Het weer wordt toch niks, de zomer lijkt vooralsnog al weer voorbij… Hopen dat de weergoden me snel weer wat beter gezind zijn, dan kan ik nog een dag in Friesland gaan zeilen met m’n opa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: