De Kift toch naar Wageningen

Komen ze wel? Komen ze niet? De Kift komt toch naar Wageningen. Zet maar vast in de agenda: zaterdag 19 maart 2005 speelt De Kift voor de zevende keer op Unitas, dit keer met de voorstelling El Kift. Of De IJzeren Hond ook op Movie-W vertoond zal worden weet ik niet. Meer informatie zal tezijnertijd op de websites van Unitas, Movie-W en De Kift komen te staan.

Voor nu is het belangrijkste dat het optreden doorgaat, zonder dat ze een demo op hebben hoeven sturen. Dat wilde ze niet doen, heel flauw en onbegrijpelijk… Bijkomend voordeel voor mij is dat ik weer wat op Unitas heb overgedragen. Ik hoef nu alleen maar te komen kijken naar het optreden en hoef ‘ns een keer niets hoef te organiseren. Maar wellicht dat ik me nog laat overhalen om te gaan weekendkoken voor De Kift.

Groet, Krispijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.