Song van 't jaar 2004

Ik heb zojuist mijn stem uitgebracht voor de Song van het jaar 2004 verkiezing van 3Voor12.nl. Gezien de vele leuke muziek van dit jaar, kan ik eigenlijk al niet wachten op wat volgend jaar gaat brengen.

Mijn favoriete lijstje van nieuwe ontdekkingen in 2004 (voor zover ik me de naam van de artiest herinner): Solex, Mintzkov Luna, N*E*R*D, LCD Soundsystem, The Hives en niet te vergeten Franz Ferdinand. Daarbij natuurlijk ook weer de nodige oudgedienden die met nieuwe plaatjes kwamen: dEUS, Zita Swoon, The Pixies, Tom Waits, P J Harvey. Te veel om op te mogen stemmen, vijf plaatjes is de max… Nu wachten tot 22 december of te horen of er mensen zijn die mijn smaak delen.

Groet, Krispijn

3Voor12 heeft ook een speciaal webradiokanaal met alle nummers uit de Song van het jaar verkiezing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.