Nederland gooit miljard Euro weg

Uit onderzoek van de stichting Agro Keten Kennis (AKK) in samenwerking met het onderzoeksbureau WUR Agrotechnology & Food Innovations van de universiteit van Wageningen blijkt dat bedrijven en consumenten voor ongeveer 1 miljard euro aan verse producten, zoals vlees en groenten, weggooien wegens derving. Dat komt neer op 35 procent van de totale versomzet. Maar gelukkig zijn er dan kleine lokale groepen, zoals Food Not Bombs (NL), die laten zien dat je vaak nog goede maaltijden kunt koken van groenten met een vlekkie.

Bron: Nu.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.