Politieke oriëntatie

Het is weer waar de honden geen brood van lusten en de boot lijkt last van watervrees te hebben, hij is in ieder geval nog niet af. Maar gelukkig heeft Jogy weer een mooie quiz gevonden. Dit keer over politieke oriëntatie. Mijn uitslag is geen verrassing: Links, milieu en liberaal, maar wat doet dat conservatisme zo hoog??? Blijkbaar toch iets te goed aan het worden in het geven van sociaal wenselijke antwoorden 😉


You scored as Left. To be orientated politically to left is to consider living in a society as a social project: because society is a common structure, people should take care of it (and each others) commonly. Question to think about would be what the efficiency losses of social conduct are.

Environmentalist
80%
Left
80%
Liberal
65%
Coservative
65%
Right
40%
Religionist
35%
Nationalist
10%

What’s your political orientation
created with QuizFarm.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.