Komm spiel mit mir!

Of zoiets luidt de reclameslogan van de grootste internationale spellenbeurs ter wereld: Spiel 2005 in Essen. Want de dagen worden korter en hoewel het weer vooralsnog niet slechter wordt, begint het spel & film seizoen er duidelijk aan te komen. Van 13 t/m 16 oktober te beginnen met Spiel 2005 in Essen en in januari 2006 het International Filmfestival Rotterdam.

Deze maand komt ook de heruitgave van Junta op de markt. Het spel dat ik vorig jaar aan m’n neus voorbij liet gaan. Iets waar ik na het spelen spijt van had. Het spel is als het goed is in ieder geval ook in Essen te vinden. Met een vernieuwde layout door West End Games. Op de site staat ook een toepasselijk shirt te koop, met de tekst:

“I’m the First Rebel; if you say I’m cheating, I’ll have you shot. JUNTA!”

Voor degene die Duitsland te ver vinden is van 28 t/m 30 oktober het Spellenspektakel in Eindhoven. Ik geef echter de voorkeur aan die Messe in Essen 🙂

PS Ik kan mij herinneren dat er meer liefhebbers waren voor Junta. Ff mailtje sturen via het contactformulier als je wilt dat ik het mee probeer te slepen voor je, want weet niet meer precies wie ’t was. Weer ‘ns compucrash gehad, misschien toch eens tijd om m’n geld daar aan te besteden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.