Online energieprijzen vergelijken II

De laatste weken neemt het aantal mensen dat m’n blog bezoekt op zoek naar informatie over het vergelijken van energieprijzen gestaag toe. De DTe heeft vorige maand een nieuw onderzoek naar de verschillende vergelijkingsites gepubliceerd. Daaruit blijkt dat ze betrouwbaarder zijn geworden t.o.v. vorig jaar.

De websites die gebruik maken van de zoekmachine van energieprijzen en gaslicht komen als beste uit de bus. Dit zijn energieprijzen.nl, Eneregiebond.nl en gaslicht.com. Het persbericht staat hier (pdf) en het voledige rapport kun je hier als pdf bestand downloaden.

3 gedachten over “Online energieprijzen vergelijken II”

  1. Er is wel heel weinig informatie te vinden op die site Frank, lijkt alleen maar een losse vergelijker. Waar moet men dan terecht voor hun vragen?

    Een energie vergelijkingssite die mij goed geholpen heeft is Overstapgids.nl Daar hebben ze ook een heel uitgebreide sectie met veelgestelde energie vragen: http://www.overstapgids.nl/. Ik maakte me bijvoorbeeld zorgen over een mogelijke opzegboete, wanneer ik mijn contract voortijdig zou beëindigen. Ze hebben me duidelijk uitgelegd dat mijn boete maximaal € 25 zal bedragen. Dat weegt ruim op tegen de besparing van bijna € 400 heb gerealiseerd door over te stappen via Overstapgids.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.