Najaarszeilen 2005

Dit weekend zijn we nog een weekend gaan zeilen. Geweldige mazzel gehad met het weer. Veel wind, zon en geen regen. Zaterdag van Akkrum naar Langweer gezeild via het Sneekermeer. Daar ’s avonds in de kroeg rond gehangen, met dj’s zoals je ze niet vaak tegenkomt (ik althans niet). Niets anders dan 60 muzak, 70’er jaren ZZ Top rock en meer van dergelijk achtergrondgeruis. Oftewel: niet mijn smaak. Najaarszeilen10_LangweerderwielenNajaarszeilen12_Langweerderwielen

Najaarszeilen16_Eef_met_katerZondag zijn we met een brak hoofd terug gezeild naar Akkrum.Sleepje onder de brug bij Langweer en zeilend weer verder. Op het Sneekermeer was er een wedstrijd met skûtsjes bezig. Dat levert altijd mooie plaatjes op. Vandaag met moeite weer een dag gewerkt, was wel een beetje afgemat.

Najaarszeilen26_skûtsjesilenNajaarszeilen31_skûtsjesilen Najaarszeilen24_skûtsjesilen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.