Spiel 2006

Volgende week is ’t weer zover: SPIEL 2006. Van 19 tot 22 oktober vier dagen lang bordspellen en comics (en naar mannen en vrouwen in rare pakkken kijken). Nu al zin in. Ik heb twee dagen vrij genomen en ga donderdag de hele dag nieuwe spellen spelen in Essen, Duitsland.

Geen idee wat ze dit jaar allemaal aan nieuws verzonnen hebben. Maar zeker weten dat ik weer op zoek ga naar de nieuwe versie van Junta. De oude heb ik al gespeeld en ’t spel is super. Ook ’t artwork van de oude versie blijft geweldig, maar de complete uitvoering van ’t spel als geheel ziet er wat el cheapo uit. Met net te kleine kaartjes etc. En als ik ´m dit jaar niet vind dan wordt ´t via internet kopen in de VS (met t-shirt :-))

In ieder geval een Nederlandse bedrijf gevonden dat ’t spel verkoopt (’t is alleen niet voorradig 😦 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.