Cleopatra gespeeld

Afgelopen weekend voor ´t eerst de nieuwe aanwinst met vijf man Cleopatra gespeeld. Het is een leuk spel, maar het is lastig om een strategie te bepalen. Het bouwen van paleisdelen levert geld op en het meeste geld wint, maar als je veel delen van het paleis weet te bouwen voel je je al snel onderdeel van de bouwfraude-affaire.

Aangezien de grootste fraudeur onverbiddelijk voor de krokodillen gaat, moet je goed in de gaten houden dat je je niet veel corrupter gedraagt dan je tegenstanders. Aan de andere kant moet je voldoende geld verdienen om te zorgen dat je kunt winnen. Het is jammer dat je in het spel geen grondstoffen kunt ruilen met medespelers of de bank, dat maakt dat je frustrerend lang op de juiste grondstoffen kan zitten wachten. Maar misschien dat dat gemis minder wordt als je het vaker speelt en beter in staat bent om een strategie uit te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.