Plutonium in Irak?

D66, CDA en VVD kunnen opgelucht adem halen, volgens Trouw meldt de IAEA namelijk de vondst van plutonium in Irak. Het is jammer voor hun dat het hele stuk om Teheran (=Iran) draait. Kortom: de vraag waar de massavernietigingswapens in Irak zijn en op basis van welke informatie Nederland zich de Irak-oorlog in heeft laten slepen blijft nog steeds onbeantwoord. Terwijl de VS en de UK beide een onderzoek hebben gedaan hierna, blijft Nederland oost-indisch doof voor de vraag hoe Nederland zich zo heeft kunnen laten besodemieteren. Maar ja, Irak… da’s de rest van de wereld…

o_061114_screenshot_trouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: