Song van het jaar 2006

De stemming voor de Song van het jaar verkiezing is weer geopende bij 3voor12. Stemmen kan tot 8 december a.s. Als je vind dat er een nummer ontbreekt kun je dit jaar ook zelf een nummer toevoegen. Ik heb gestemd, nu wachten tot 13 december voor de uitslag. De top 100 zal in de live uitzending van Song van het Jaar op 3FM en 3VOOR12TV gedraaid worden, tussen 19.00-24.00 uur.

0 gedachten over “Song van het jaar 2006”

  1. Dank voor de tip, ik heb ook net gestemd.

    Gisteravond ook Top2000 gezien. Daarvoor had ik al via internet gestemd en 4 van de nummers die ik zelf had gekozen stonden in de top 10. Ben ik zo mainstream of zijn het echte monumentale nummers? Ik houd me maar vast aan het laatste 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.