Vroeger was alles beter…

vinden De Klojos. Maar eerlijk gezegd heb ik dit weekend op Unitas de beste cd-presentatie in tijden van ze gezien. Gezien hun levensmotto: “Slechte band, leuk optredens” is dat natuurlijk ook de bedoeling. Het wordt bijna eng: het lijkt wel of ze echt kunnen spelen… Variërend van houseversies van hun eigen pretpunk tot rammelende versies van oude bekenden als ‘Waar is mijn bier’, sex, herstel ‘kerst zonder de klojos’ en ‘I wanne meet Bob Dylan’.

Helaas was ik m’n fototoestel vergeten, maar ik heb wel de nieuwe cd “Vroeger was alles beter”, of in retrostijl: “Later wordt alles beter”. En uiteraard de dvd “De jongens van de landbouwschool”. Die ga ik zometeen eens rustig bekijken voor het slapengaan. Er zijn wel fotos gemaakt, dus die verschijnen binnenkort vast op hun website of die van Unitas.

Meer informatie over De Klojos op hun website of zuigend op MySpace.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: