Shrek the Third (2007)

Afgelopen zondag zijn we naar Shrek the Third (2007) geweest. Deel 3 van Shrek is zeker niet zo sterk als deel 1 en 2, maar nog steeds vermakelijk.

Het verhaal loopt alleen niet zo vlot en lekker als in het eerste deel. Desondanks nog wel een aanrader. De beste grap van de film vond ik Pinokkio die antwoord probeert te geven op de vraag waar Shrek is zonder dat z’n neus groeit, terwijl hij wel weet waar Shrek is. Het eromheen draaiende antwoord is verplicht voer voor alle politieke spindoctors. Zelfs Lubbers kan er nog wat van leren, hoewel die na z’n premierschap een stuk concreter is geworden in z’n uitspraken.

0 gedachten over “Shrek the Third (2007)”

  1. Ik heb ook gehoord dat deit derde deel wat minder was. Net als POTC 3 en Spider-Man 3, die dit jaar ook uitkwamen. Toch vond ik deze, zoals je ook al zei, biezonder vermakelijk. Erg leuk hoe alle sprookjes schurken met elkaar gaan samenwerken. Iets meer vaart had wel gemogen en ook de humor was in íets mindere mate aanwezig. Maar de visuals waren perfect. Al met al een aardig filmpje maar zal me niet lang heugen (wat deel 2 wel deed)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.