Blog op hyves

Ik heb me vandaag weer eens een keer in hyves verdiept. Behalve af en toe rondspeuren naar bekenden deed ik daar weinig. De blog mogelijkheden van hyves vond ik namelijk nogal beperkt., Ik had echter de laatste ontwikkelingen gemist, want het is nu mogelijk om je eigen blog te koppelen aan je hyves account. Dat heb ik dus maar eens gedaan met mijn weblog. Vanaf nu is deze blog dus te volgen via: The XS4ALL Blogging Community, XS4ALL Publiek, Planeet GroenLinks en via mijn hyves-pagina. Wordt nog leuk voor het bijhouden van reacties, want zo te zien kun je bij hyves reageren, zonder dat dat hier zichtbaar wordt. Nu maar hopen dat er op hyves geen spammers actief zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: