Extra's op hyves

Zojuist m’n Flickr-account aan mn Hyves-account toe weten te voegen. Wel wat gepiel, maar uiteindelijk geslaagd. Zo te zien kan je nu ook filmps toevoegen, helaas lukt dat zo te zien niet via de imdb.com of via cinema.nl.

Daar heb ik al respectievelijk een dikke 800 en dikke 200 fimps beoordeelt. Dus eerlijk gezegd niet zo’n zin om dat nu nog een keer te gaan doen. Ik wacht rustig af tot cinema.nl of imdb.com het web 2.0 tijdperk betreedt. Tot die tijd enkel fotos, rare filmpjes en als ik die boekensite aan de praat krijg de boeken die ik lees.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: