Oudledendag Unitas Wageningen 22 september 2007

Onderstaand bericht ontving ik afgelopen week van het bestuur van het Eugeia Fonds. Aangezien ik mijn mailadressen in Zeeland niet bij de hand heb, maar wel bij mijn weblog kan gebruik ik die maar als medium (al geloof ik dat ik zelf de 22ste inmiddels 3 afspraken heb staan…):

In de aanloop naar het oudledenfeest van Unitas op 22 sept. a.s. graag even jullie aandacht voor de volgende spam:

Tijdens het feest zal o.a. Toon feestelijk worden uitgezwaaid. Hij heeft na vele decennia van trouwe dienst Unitas verlaten. Daarom hebben Paul vd Genuchten en ik een mooie website ontworpen voor Toon, zoals hij zelf eigenlijk wel graag wil: zie

http://www.unitoon.nl/

Bij deze aan iedereen de vraag om de website te voeden met foto’s en stukjes tekst. Hoe dat gaat kun je op de site zelf lezen. Ik zou het erg mooi vinden als we straks een mooi digitaal vriendjesboek voor Toon hebben liggen, waar hij nog eens wat avonden naar kan kijken.

Verder: voor het feest is nog wel wat hulp welkom in de opbouw. Als er mensen zijn die mee willen helpen met zaalaankleding, dan zijn die meer dan van harte welkom!! Op zaterdag begint de oudledendag al om 16.00 u, dus dan moeten beide zalen af zijn. Voor de grote zaal beginnen we daarom al met opbouwen op
vrijdagavond 21 sept. ’s Avonds is er gewoon feest, dus moet er ook een feestelijke zaal komen, die overdag reünisten kan herbergen. Thema voor ’s avonds: LSD (in de grote zaal) en DDT (in de kleine zaal). Dat kun je wel vertalen als: 80s en 90s. Nathalie Steins coördineert opbouw van de kleine zaal, ik doe dat voor de grote zaal. Als je wilt en kunt meehelpen met opbouwen, mail me dan even. Dan kunnen we de reünie al met het opbouwen beginnen!!!

Als je je nog moet opgeven voor de oudledendag, stuur dan even een mail met je info naar reunie@jvunitas.nl. Meer info over de oudledendag staat ook op de site van Unitas: http://www.jvunitas.nl, en op de site van Eugeia: http://www.eugeia.nl/page3/page3.html

Hopelijk tot ziens allemaal op de oudledendag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.