DDT Reveille op 22 september 2007

Soms krijg je lijstjes met bandjes in je mailbox waardoor je je heel jong gaat voelen, ook al gaat het om een DDT Reveille…

Op zaterdagavond 22 september gaan wij oude tijden laten herleven in de kleine zaal van Unitas in onze ‘DDT Reveille’. Alle new wave-, electro-, punk- en gitaarklassiekers uit de jaren ’80 en begin ‘90 passeren de revue. En dit alles natuurlijk in een geheel in stijl ingerichte zaal.

Dus als je nog een keer wilt swingen op Joy Division, Sisters of Mercy, Einstuerzende Neubauten, Bauhaus, Sonic Youth, Dinosaur Jr, Nitzer Ebb, Front 242, Pixies, Hüsker Dü, Wire, Siouxie, Claw Boys Claw, Toy Dolls, Frank Tovey, DAF, Pailhead, Peter Frampton, Fugazi, Burundi Black, Ministry, C Cat Trance, Clan of Xymox, New Order, Liasons Dangereuses, Big Black, Cabaret Voltaire, The Cure, Simple Minds, Killing Joke, Kraftwerk, Boegies, Dead Kennedys, Sex Pistols, Residents, C Cat Trance, The Ex, L.U.L., Nick Cave, Allez Allez, Grauzone, The Div, … kom dan vooral en zeg of mail het voort!

Als je zin hebt om mee te helpen (uurtje tappen, opbouwen), laat het dan even weten.

Tot dan?

Nathalie, Ane-Piter, Pierre, Andrien en Toon

PS: Voor wie al deze nostalgie nog niet genoeg is: vooraf is er een Unitas oudledendag. Info via: reunie at jvunitas.nl


Ik ben benieuw of er ook nog een mail volgt over een LSD trip… Zowel de DDT als de LSD zijn al voor mijn tijd in Wageningen opgegaan in de LSDDT. Diep gravend in mijn geheugen kom ik tot de volgende betekenis: DDT=Donderdag Draai Team, LSD=Lekker Samen Dansen en LSDDT= Lekker Samen Dansen en Draaien Team. Maar of dat goed is? Muziek draaien was nooit mijn sterkste punt, behalve als de vloer leeg moest…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: