Weekendje rust gezocht

Donderdag Spiel, vrijdag de boot naar de winterstalling. Kortom het zeilseizoen ziet er weer op. De Noord ligt weer in de winterstalling in Friesland. Het was vrijdag wel een lange dag. Zeven uur ’s ochtends ging de wekker.

Om half negen stond ik bij de trailerverhuurder. Prima trailer weer, maar hoop gezeur met het aankoppelen van de trekhaak. Bljift een raar systeem dat ie er af en op kan. Maar uiteindelijk wel gelukt. Daarna snel door naar WSC Vlietland. Dektent eraf gehaald, boot overgepeddeld naar de kraan. Mast gestreken, verstagingen van de mast af, mast gestreken, bootje eruit en gereed maken voor dik 150 kilometer vervoer over de weg. Dat duurt toch altijd langer dan je denkt. Uiteindelijk was ik half twaalf klaar voor vertrek en om zeven uur ’s avonds weer thuis.

Vrijdagavond optreden van De Klojos in de Peppel in Zeist. Helaas kwam ik daar aan op het moment dat ze stopte met spelen, strakke timing 😦 Zaterdag landelijke werkgroependag bij GroenLinks in Utrecht. Zondag rust. Volgend weekend wil ik niks, helemaal niks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: