Gratis handboekje duurzaam leven

Bij Care 2 (een Amerikaanse netwerksite voor mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan een betere leefomgeving) is een handzaam ‘handboek’ (15 paginas) te downloaden met tips hoe je duurzaamheid in je dagelijks leven vorm kunt geven. Het handboek is hier te vinden.

Mensen die een uitgebreidere lijst willen en de voorkeur geven aan Nederlandstalige informatie kunnen op de site van Milieucentraal terecht. Als je uitgebreidere informatie wil en bereid bent geld daarvoor te betalen kan ik het boek ‘Duurzaam ontwikkelen… een wereldkans‘ van Anne-Marie Rakhorst aanbevelen. Het is geen zware stof, maar een mooi vormgegeven boek met een positieve insteek en veel praktische tips erin. Meer informatie is op de bijbehorende website te vinden.

0 gedachten over “Gratis handboekje duurzaam leven”

 1. beste Krispijn, interessant dat je het boek van Annemarie Rakhorst positief beoordeeld. Maakt benieuwd naar welke andere eco-boeken je aanraadt (of juist niet!). Laat er af en toe iets over los! Overige ook prima.
  Groet,

  Like

 2. Beste Cas,

  Ik lees niet altijd even veel, wisselt een beetje. Dit weekend eindelijk weer een boek gelezen, waar eco een rol in speelt: Het boodschappenbolwerk. Ik heb er ook een stukje over geschreven, dat vind je hier.

  Groet, Krispijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.