De dag dat de dollar valt…

In 2005 zond Tegenlicht de documentaire De dag dat de dollar valt… (update uit. Het script kwam van een redacteur van de NRC, de enige voorwaarde die gesteld werd aan het script: de val moet zich voltrekken in 24 uur. Centrale vraag van de docuementaire: Wat is het effect van zo’n snelle val van de dollar op de rest van de wereld…?

Hoewel de val het afgelopen jaar langzamer is gegaan dan het script, ben ik toch benieuwd in hoeverre de uitspraken van toen uitgekomen zijn. Morgen (maandag 14 januari) herhaalt de VPRO deze Tegenlicht documentaire om 21.00u op Nederland 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.