Trots op Nederland revisited

De afgelopen maanden heb ik een paar stukjes geschreven, waarin ik de Trots Op Nederland gedachte gekscherend behandelde. Aan de hand van pijnlijke delen van onze geschiedenis, of huidige situatie. In de Zone5300 van deze winter staat een column van Stefan Nieuwenhuis, waarin hij verteld dat trots voor hem een positief gevoel is. Een gevoel dat bij hem opkomt als iets aanwezig is. Hij verbaasd zich in de column over het gebruik van trots voor ‘dingen die er niet zijn zijn of nooit zijn geweest.’

Op basis van dat eerste deel van zijn boodschap (trots  is een positief gevoel over iets de aanwezigheid van iets) wil ik de komende maanden (of weken) een aantal Nederlandse bedrijven langs laten komen die laten zien dat het ook anders kan. Niet de grote gevestigde namen, maar juist de kleinere of nog niet lang bestaande bedrijven.

0 reacties op “Trots op Nederland revisited”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: