Duurzaam bouwen = duur slopen?

Soms kom je berichten tegen waarvan je afvraagt of de lokale bestuurders doorhebben dat er tegenwoordig weer plannen zijn voor duurzaam bouwen. De rechter heeft de gemeente Steenbergen inmiddels gelijk gegeven, maar of dit nou de boodschap is die je wil afgeven terwijl overal in het land initiatieven voor duurzaam bouwen en duurzaam ondernemen ontstaan?

Hoeveel petities aan de gemeente Steenbergen en VROM krijgt de planeet los?

Ik twijfel overigens ook aan de rekensom van Euro 170.000 voor de sloop, maar daar ben ik geen expert in.

ZEER URGENTE OPROEP « Ecologische woning Steenwijk

0 gedachten over “Duurzaam bouwen = duur slopen?”

  1. […] Ik schreef al eerder over de ecowoning in Steenwijk die op de nominatie staat om te slopen. Als je onderstaand filmpje op YouTube ziet kan ik me voorstellen dat de buren zich ergeren aan het uiterlijk. Aan de andere kant snap ik ook niet wat al die standaard prefab woningen doen in een ecologische wijk. Het gezeur over geluidsoverlast vind ik niet zo relevant, ga in een gemiddelde flat wonen en vermaak je dagelijks met het geluid van de boormachine van een ander. Let ook op de takkenherrie van de grasmaaier, kan je toch ook moeilijk als geluidsarm omschrijven… […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.