Blog van de kaart

Terwijl ik de afgelopen dagen op het Filmfestival Rotterdam rondhing is er blijkbaar iets mis gegaan met mijn weblog. De hele site was ontoegankelijk. Ook alle mappen waren verdwenen. Gisteren had ik het meeste weer aan de praat, door simpelweg alle software van WordPress opnieuw te installeren. Ik geloof dat ik nu ook alle plug-ins weer geïnstalleerd heb. De oude posts zijn tot mijn verbazing niet verloren gegaan, maar dat is eerlijk gezegd meer geluk dan wijsheid. De laatste back-up was al weer een maand oud, dus dat ga ik nu ook maar wat vaker doen.

Ik heb overigens geen idee wat er mis is gegaan. Ik zal ergens wel een rare fout hebben gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.