2KM2 (2008)

De film 2KM2 die Carel van Hees en André van der Hout in opdracht van het Gemeentearchief Rotterdam maakte speelt zich af op de Kop van Zuid in Rotterdam. De film geeft een fraai beeld van de tegenstelling tussen de wereld van het grote geld aan de ene kant en de leefwereld van de normale mens aan de andere kant.

De film is goed geknipt, waardoor de film leuke wendingen krijgt. Ondanks het feit dat het een vrij statische film is zonder veel verhaal of actie maken de wendingen de film erg vermakelijk. Het ene moment gaat over honderden euros per vierkante meter, waardoor het in zijn geheel lekker gaat aantikken tot miljoenen. Het volgende moment zie een bokser krabben aan zijn kruis terwijl hij zijn clubgenoot aanmoedigt.

De film is absoluut een aanrader voor Rotterdammers.

0 gedachten over “2KM2 (2008)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.