0 gedachten over “Vakantie = blogpauze”

 1. He Krispy!

  Leuke vakantie gehad? Ik lees dat je al weer terug bent. Wij gaan morgen een paar dagen er tussen uit, even lekker bijkomen van alle drukte πŸ™‚

  Bevalt jou deze template? Ik heb deze ook gebruikt, alleen had ik continue een error wanneer iemand een reactie plaatste. Na de update van WordPress naar de nieuwe versie crashte dat ding steeds vaker. Ik heb nu een andere template en die sloop ik ook weer totdat het lijkt zoals ik het wil. Bij XS4ALL zijn ze nog niet overstapt en ik vraag me ook af of ze ooit zover komen.

  Groetjes!

  Like

 2. He Jogy,

  Zeker een geweldige vakantie gehad. Eigenlijk meer studiereis via het werk. Ik ben 10 dagen naar Ghana geweest, absolute aanrader. Alleen niet met een grote groep gaan, want de horeca is daar nog niet op ingesteld πŸ˜‰

  Wat betreft deze template: tot nu toe valt het mee met de crashes en foutmeldingen. Ik heb ook niet veel zin om me er op dit moment verder in te verdiepen. Mijn motto is toch meer

  If it ain’t broke don’t fix it!

  XS4All stapt voor de zomer over, ze noemen alleen geen jaartal meer πŸ˜›

  PS Hele goede vakantie gewenst!!!

  Like

 3. Dank Krispijn, vakantie begint morgen.

  Ach, experimenteel, dat zit ook geen datum aan πŸ˜‰ We wachten wel af tot ze iets bij XS bedenken, tot die tijd laat ik de boel daar lekker zijn en blog vrolijk verder op mijn eigen ruimte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.