WordPress 2.5

Zojuist WordPress 2.5 geïnstalleerd. Da’s even schrikken. De buitenkant ziet er nog hetzelfde uit, maar achter de schermen is de boel fors opgepoetst. Dat wordt even wennen en zoeken. Mijn eerste indruk is goed: een strak nieuw design, dat een stuk frisser oogt dan de vorige versie.

Ook zit er nu de mogelijkheid om meteen ‘media’ toe te voegen: plaatjes, filmpjes, muziek etc. Geen idee hoe het werkt, maar dat ga ik de komende maanden voorzichtig uit proberen. Een aantal plugins heeft geen zin om samen te werken met deze versie, maar daar komt de komende weken vast een oplossing voor. En anders doe ik ’t voortaan zonder plugins als diclosure policy, popularity contest, link harvest en reCAPTCHA.

0 gedachten over “WordPress 2.5”

  1. Gisteren heb ik ook WordPress 2.5 geinstalleerd en tot nu toe ziet het er aardig uit. Het is inderdaad wat wennen en eerst was ik wat zaken kwijt, maar die bleken klein geschreven aan de rechterkant van het scherm te staan.

    Het loop wel aardig, weinig problemen, alleen heb ik steeds schrijffouten in de software als ik iets aan mijn sidebars doe. Maar wellciht dat dit ook binnenkort weer oplost gewordt door een nieuwe versie 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.