Fietsen

De temperatuur was vandaag nog niet echt je van het, maar met een felle voorjaarszon was het goed toeven buiten. Ik heb vanaf huis een mooi rondje gemaakt langs Vlietland en via Stompwijk en Zoetermeer weer terug.

Nog voordat ik bij de vogelplassen van Vlietland was kwam ik in een weiland al een stel ooievaars tegen, met vlak ernaast een lepelaar (althans ik dacht dat het een lepelaar was). Helaas was ik mijn fotocamera en verrekijker weer eens vergeten, dus ik heb geen bewijs en kan het ook niet controleren.

Onderweg naar Stompwijk kwam ik de eerste scholeksters en grutto’s tegen, een duidelijk teken dat het voorjaar er aan komt. Zeker toen ik in de buurt van Zoetermeer de eerste lammetjes en jonge ganzen tegenkwam. Nu die temperatuur nog wat verder omhoog en dan is het weer eten en lezen op het balkon 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.