Geld verdienen met energiebesparen

Oxxio beloont lager verbruik met 300 euro – Oxxio, slim met energie

Oxxio start vandaag een grootschalige actie waarbij klanten die in drie jaar tijd 10% weten te besparen op hun energieverbruik, worden beloond met een bonus van 300 euro. Met deze BespaarBonus wil Oxxio consumenten aanzetten nu eens echt minder energie te verbruiken.

Wij willen dat onze klanten minder bij ons afnemen. En het is ons menens. De tijd van alleen maar praten over klimaatverandering is volgens ons nu dus echt voorbij. Met behulp van deze actie kan iedereen over een periode van drie jaar 10% minder energie verbruiken dan op dit moment. Natuurlijk helpen we iedereen daarbij, onder meer via onze ‘slimme meter’. Met 10% lager verbruik zijn de kosten natuurlijk al lager, maar daar doen we dus nog een schepje bovenop: iedereen die 10% bespaart krijgt na drie jaar nog een extra beloning van 300 euro.

Een commerciële leverancier die minder wil gaan verkopen aan zijn klanten lijkt wellicht wat vreemd, maar we zien het als een investering in onze klanten. Een investering in het aantrekken van nieuwe klanten en in het aanpakken van het klimaatprobleem. Als eerste energieleverancier willen we serieus werk maken van energie besparen.

We willen zoveel mogelijk klanten die zo weinig mogelijk energie verbruiken, want de groenste energie is energie die je niet gebruikt!

Zie voor meer informatie www.oxxio.nl/bespaarbonus

Ik ben benieuwd welk energiebedrijf in overheidshanden dit vrije markt initiatief volgt… En natuurlijk hoeveel mensen er aan mee gaan doen en over 3 jaar daadwerkelijk 10% minder stroom verbruiken. Op zich moet 3% per jaar makkelijk te halen zijn, spaarlampen en gloeilampen eruit, LED-lampen erin, lampen uitdoen achter je kont, pc minder vaak aan, kleinere tv… en alle andere tips van No Impact Man, Milieucentraal en hier.nu volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: