Punk voor Pies VI

Gisteren heb ik zoals vanouds Bevrijdingsdag in Wageningen gevierd. Uiteraard had ik mijn fototoestel samen met mijn geheugen thuis laten liggen, gelukkig heeft m’n telefoon ook een camera erop. De foto van The Killer Bananazz is helaas niet gelukt.

Wel heb ik nog een paar foto’s van de Klojo’s bij Punk voor Pies kunnen maken. Of deze 3 voldoende zijn om de titels Hoffotograaf en ‘Ridder in de orde van de Klojo’s’ te verdienen weet ik niet, maar die medaille komt zeker in de trofeeën kast te hangen:

05052008034
05052008035
05052008036
Ook heb ik een stukje van Vroeger was alles beter op weten te nemen. Lichte waarschuwing vooraf (op z’n Heideroosjes): oordopjes in, hier zijn De Klojo’s:

Verder heerlijk rondgelopen door de stad, defile gekeken, rondgeneusd bij Kabaal am Gemaal en op het Salvadorplein. Vooral de slotband op Kabaal was erg vermakelijk en strak, rare jongens die Japanners: Electric Eel Shock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: