Elektrische auto's

Ik schreef al eerder een stuk over ontwikkelingen in mobiliteit, maar de laatste weken vliegen de ontwikkelingen je weer om de oren (of ligt dat aan het komkommerseizoen?. Een korte update (vast en zeker niet copleet):

En dan hebben we nog de Do It Yourself eKever, de directeur van Project Better Place die beweert dat de VS binnen 10 jaar voor transport onafhankelijk kan zijn van olie. Kortom volop beweging. Vooral de Parijse versie vind ik leuk, doet me denken aan waar Project Betterplace en OV-fiets mee bezig zijn. Nu OV-fiets nog ombouwen naar OV-auto 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: