Bijna huiseigenaar

Jawel, nog 1 nacht slapen en 1 handtekening zetten en dan ben ik huiseigenaar 🙂

Na bijna 3 maanden zoeken, een keer een bod doen en ruim anderhalve maand gedoe met het rond krijgen van de hypotheek (nooit doen in vakantietijd, of zorgen dat niemand op vakantie is) was afgelopen donderdag het verlossende woord: de hypotheek is rond. Ik ben blij dat de verkoper en haar makelaar redelijk relaxed bleef onder de vele vertragingen die ik door de vakantie opliep.

Vrijdag was de borgstelling binnen bij de notaris. Gisteren is de eind inspectie geweest en heb ik de sleutel meteen meegekregen. Morgen passeert de akte van levering bij de notaris en dan ben ik echt eigenaar van een huis met dakterras en uitzicht op de skyline van Rotterdam 🙂

Dan nog 2 minder leuke delen: het huidige huis in Voorburg leeghalen (met alle herinneringen die daarbij horen) en m’n spullen verhuizen. Het inrichten van het nieuwe huis vind ik wel leuk en vooral het vooruitzicht van daarna genieten van zwoele nazomeravonden op m’n dakterras (en niet te vergeten de housewarming op het dakterras 🙂

Mijn huisDakterrasUitzicht vanaf het dakterras

 1. Gefeliciteerd!

  Sterkte met de verhuizing en vooral het afscheidnemen van je oude huis.

  Like

 2. Dank je wel! Afscheid nemen van het oude huis is meer afscheid nemen van een toekomst die had kunnen zijn, maar voorlopig niet is. Aan het huis zelf ben ik niet bijzonder gehecht. Maar zoals Cruijf al zei: ieder voordeel heb z’n nadeel.

  Het nadeel is dat ik weer alleen ben, het voordeel dat ik me de afgelopen maanden volledig op m’n werk gestort heb en iets moois zie opgroeien. Het is nog pril, maar met het einde van de vakantie in zicht lijkt het initiatief binnen 6 maanden levensvatbaar te worden. Da’s mooi om te zien en geeft energie.

  Het klinkt wat cryptisch, maar als je m’n getwitter volgt is duidelijk waar het om gaat. Geweldig om te zien hoe een clubje van nog geen 50 mensen de panelen in beweging kan krijgen, terwijl half Nederland met vakantie is. Ik vind het erg dankbaar om met die 50 mensen te mogen werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: