Vergelijken van energieleveranciers loont nog steeds…

… toch stapt de consument nauwelijks over. Dief van je eigen portemonnee heet dat geloof ik.

Afgelopen week loopt het aantal bezoekers van mijn weblog dat zoekt naar energieprijsvergelijkers weer sterk op. Maar het blijft blijkbaar bij zoeken, want een groot deel van de consumenten stapt niet over.

In 2004 en 2005 heb ik aandacht besteed aan de DTe onderzoeken over betrouwbaarheid ed. van energieleveranciers. Die zijn ondertussen verouderd, maar vergelijken van leveranciers en overstappen loont nog steeds de moeite. Ik weet niet meer in welke krant ik het gelezen heb, maar volgens mij zaten in de top 3 van goedkoopste aanbieders ook twee duurzame aanbieders: Oxxio en Greenchoice. Het goedkoopst kwam United Consumers uit de bus als ik me niet vergis. De gebruikte vergelijkingsite was PrizeWize. Voor mij een onbekende, al ziet de site er netjes en helder uit.

 1. Twee maanden geleden via die website overgestapt en het ging eigenlijk heel soepel. Geen dubbele rekeningen ofzo en ik bespaar 178 euro per jaar!

  Like

 2. Dat bedrag klinkt goed en daar van Euro 178 je goed uit eten, of iedere maand naar de film 🙂

  Like

 3. afgelopen week overgestapt via http://www.energie-vergelijken.nl

  Bespaar iets meer dan Danny 😀

  Alle energieleveranciers kreeg ik te zien, en nem is helemaal niet de goedkoopste energie.

  Like

 4. Ik snap het niet.. Als ik ga naar http://www.energieprijzen-vergelijken.nl en dan naar http:/www.energie-vergelijken.nl zie ik verschillende resultaten… 

  Like

  1. Het is goed mogelijk dat de sites verschillende aanbiedingen hebben van leveranciers en daardoor verschillende resultaten geven. Zelf gebruik ik vaak http://www.gaslicht.com van Ben Woldring.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: