Vergelijken van energieleveranciers loont nog steeds…

… toch stapt de consument nauwelijks over. Dief van je eigen portemonnee heet dat geloof ik.

Afgelopen week loopt het aantal bezoekers van mijn weblog dat zoekt naar energieprijsvergelijkers weer sterk op. Maar het blijft blijkbaar bij zoeken, want een groot deel van de consumenten stapt niet over.

In 2004 en 2005 heb ik aandacht besteed aan de DTe onderzoeken over betrouwbaarheid ed. van energieleveranciers. Die zijn ondertussen verouderd, maar vergelijken van leveranciers en overstappen loont nog steeds de moeite. Ik weet niet meer in welke krant ik het gelezen heb, maar volgens mij zaten in de top 3 van goedkoopste aanbieders ook twee duurzame aanbieders: Oxxio en Greenchoice. Het goedkoopst kwam United Consumers uit de bus als ik me niet vergis. De gebruikte vergelijkingsite was PrizeWize. Voor mij een onbekende, al ziet de site er netjes en helder uit.

0 gedachten over “Vergelijken van energieleveranciers loont nog steeds…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.