Voorlopig offline

De aanvraag voor internet via UPC heb ik ingediend, ADSL van XS4ALL is opgezegd. De leveringstijd van UPC is 3 weken, dus ik ben vanaf vandaag voorlopig offline… Hooguit via de telefoon af en toe, maar da’s me eigenlijk te traag en te duur.

Overigens blijft telecom en tv een vreemde wereld vol koppelverkoop achtige praktijken. Neem je een combipakket van UPC, krijg je aan het eind de ‘keuze’ om een standaard TV en radiopakket af te nemen. Alleen is er geen enkele mogelijkheid om die te omzeilen…Dan maar geen digitale tv, want waarom zou ik en digitale tv en gewone tv nemen als ik maar een tv en een paar ogen heb?

UPC screenshot

Een jaartje UPC en dan hoop ik dat de concurrentie ook op de kabel van start kan. Wie weet keer ik dan nog wel terug naar XS4ALL ook. Voorlopig enkel nog een paar maanden XS4all Pack, zodat ik mijn emailadres en weblogarchief kan overzetten.

Daarna weer aan nieuwe dingen beginnen, heb nog een paar berichten staan over films: Paradise Now, Paradise Lost en de Metallica docu van vorige week.

  1. xs4all opzeggen? dat gaat nog wat verder dan naar rotterdam verhuizen. te ver, eigenlijk 🙂 ik heb je toegevoegd aan m’n blogroll, dank voor het noemen van mijn site. succes met de staart van de verhuizing.

    Like

  2. @Krispijn dank! En de staartjes van de verhuizing worden in maart dan eindelijk opgeruimd. Veel te laat en traag. Maar goed beter laat dan nooit.

    Mailadres nog omzetten bij vrienden en dan is het exit XS4ALL.

    Dank voor het toevoegen aan je blogroll. Ik zal je weblog ook toevoegen aan m’n blogroll. Die staat samen met de layout hoog op de to do lijst om aan te pakken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: