Geselecteerd voor VisieNL :-)

Gisteren kreeg ik te horen dat ik gesecteerd ben voor VisieNL, een initiatief van 8 mensen met uiteenlopende achtergronden, maar met een gezamenlijk idee: Nederland kan sprankelender, ambitieuzer en duurzamer!

VisieNL wil dit bereiken door 111 jonge, inspirerende en betrokken potentiële leiders met verschillende achtergronden en denkbeelden letterlijk en figuurlijk bijeen te brengen, en:

 1. Leiderschap activeren en ontwikkelen in nieuwe generaties
 2. Een onafhankelijk, open netwerk van jonge mensen creëren waarin leiderschaps- en visievorming centraal staan
 3. Een sprankelende, ambitieuze en duurzame visie voor Nederland ontwikkelen
 4. Concrete actiepunten opstellen en uitvoeren om aan die visie gestalte te geven

Naar mijn mening kunnen we dat niet bereiken met 111 mensen, dus bij deze de vraag aan de lezer van mijn weblog:

Waar zouden we het verschil kunnen maken en wat kun en wil je daar zelf aan bijdragen?

0 reacties op “Geselecteerd voor VisieNL :-)”

 1. Ja 🙂 Gaat wel druk worden, maar ben wel in voor meer drukte op dit gebied.

  Ben ook gevraagd voor de klankbordgroep van het weblog Duurzaam Gebouwd. Kortom: ik ga de kant op die ik wil met mijn carrière 🙂 Zoals een collega vandaag zei: je bent een ZZP’er in overheidsdienst. Vond ik wel een fraaie omschrijving

  Like

 2. Inderdaad dat is een leuke positie en als je op die manier je carriere kunt sturen dan heb je het goed voor elkaar.

  Helaas heb ik dat momenteel niet, ik moet waarschijnlijk een andere toekomst zoeken maar als ik hier kom dan vind ik het leuk te lezen dat het jouw lukt de richting te vinden waarin je jezelf kunt vinden en dat geeft een goede impuls om te lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: