Een weekendje vrij (& online)

Dit weekend heerlijk weinig gedaan. Nou ja weinig, weinig aan werk. Straks nog wel ff een paar uur werken, maar eerst eten 🙂

Gisteravond kwamen een aantal vrienden langs om te eten en om spelletjes te doen. Of het eten geslaagd was laat ik aan hun oordeel over, maar volgens mij wel.

Spelletjes

Daarna hebben we Der Name der Rose gespeeld (De naam van de roos). Ik ben blij dat ik het gekocht heb op Spiel 2008. Het blijft namelijk lastig om een strategie te verzinnen, ook voor ervaren spelletjes spelers. Doordat het er niet om gaat wie wint, maar om wie niet verliest. Verliezen doe je als je de meest verdachte monnik bent, of je ook schuldig bent doet er in het hele spel niet toe. Ik was gelukkig niet de meest verdacht monnik, al was ik ook niet de meest onschuldige van ’t stel…

Het tweede spel dat we gespeeld hebben is Bohnanza. Altijd feest om zoveel mogelijk bonen te planten en verbouwen. Een spel dat er gecompliceerd uitziet, maar zo logisch in elkaar zit dat het vlot speelbaar is met mensen die het niet kennen.

Wandelen en internetten

Vandaag kreeg ik vrienden op bezoek die ik nog ken uit Wageningen en die inmiddels in Deventer wonen. Erg gezellig, bijgepraat, lekker gelunched en daarna gewandeld.

Ook heb ik vandaag een aanvang gemaakt met het verkassen van ’t archief bij m’n oude host XS4ALL naar deze site. Een behoorlijke klus, omdat het handmatig moet met copy-pasten. Het archief van augustus t/m oktober 2004 is nu overgezet. Dus nog dik 3 jaar webloggen over te hevelen…

Ook ben ik begonnen met het omzetten van accounts op een ander mailadres, aangezien ikm’n xs4all account op ga heffen zodra ik m’n weblog over heb gezet. Gezien de hoeveelheid posts op m’n oude account heb ik daar echter geen haast mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.