Filmfestival Rotterdam 2009

Vanavond is de aftrap van het Filmfestival Rotterdam, editie 2009. Ik ben wederom actief als vrijwilliger, zaalwacht in Cinerama. Aan de ene kant heb ik er veel zin in, aan de andere kant ben ik nog niet echt in de stemming.

Ik heb me nog niet ingelezen, of uitgezocht welke films er komen. Dus dat wordt pure verrassing. Op voor 40 films in de komende 10 dagen. Geen idee of ik van alle 40 een blogpost ga maken, zoals ik vorig jaar gepoogd heb. Meer kans dat je mijn ervaringen terug gaat vinden via twitter.

Vanavond de aftrap met instructie in Cinerama en de vrijwilligersfilm (titel al weer vergeten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.