Uit de inbox: Ruud Koornstra bij Pauw & Witteman

Heel lui gecopy-past uit het persbericht:

“Mensen denken vaak dat ondernemerschap en duurzaamheid niet samengaan”, zegt Ruud Koornstra. “Dat is onzin. Je moet alleen niet aan mensen vragen of ze minder willen autorijden, want dat werkt niet. Je moet met creatievere ideeën komen.” Ruud vertelt vanavond, bij Pauw & Witteman, hoe duurzaam ondernemen oneindig veel kansen biedt. Kansen voor een betere wereld én voor de ondernemer. De ondernemer, die producten op de markt kan brengen, die beter zijn voor het milieu, de consument niets extra’s kosten én geld opleveren voor de onderneming.

Bij Pauw & Witteman licht Ruud Koornstra de filosofie van Tendris toe en zoomt hij in op drie duurzame initiatieven die door Tendris geïnitieerd zijn; nieuwe ontwikkelingen binnen het Climacount concept en de superzuinige Pharox lamp.

Tendris zit vol duurzame plannen. Graag houden we u daarvan op de hoogte. Vanavond kunt u samen met Nederland de ontwikkelingen van Tendris volgen bij Pauw & Witteman. Ruud vertelt op zijn eigenwijze manier als duurzame ondernemer hoe we samen (consument, overheid, goede doelen en bedrijven) de noodzakelijke transitie naar een duurzamere wereld kunnen versnellen.

Datum: 4 februari 2009
Tijdstip: 23.00 uur
Zender: Nederland 1
Programma: Pauw & Witteman

En nog luier gekopieerd van de site van Pauw en Witteman voor wie de uitzending gemist heeft:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: