Voor De Wereld Van Morgen

Deze week kreeg ik een krabbel op Hyves van Frank Rozendaal, community manager van Voor De Wereld van Morgen. Met een link naar een heb gekregen, ondanks mijn langdurige afwezigheid op VDWVM.

Voor De Wereld Van Morgen is een langzaam maar gestaag groeiende community site van de ASN-bank die zich richt op:

Geen woorden, maar daden. Daar komt de doelstelling van Voor de Wereld van Morgen simpel gezegd op neer. Voor de Wereld van Morgen geeft bezoekers de mogelijkheid om zo actief en praktisch mogelijk bij te dragen aan een duurzame maatschappij.

Ik ben al wel een keer een actie begonnen om meer Fair Trade organisaties in Nederland te krijgen, naar het voorbeeld van de Fair Trade gemeenten. Na de initiële stap is het me helaas niet meer gelukt om tijd te vinden voor een vervolgstap. Al wie wil helpen, meld je aan als hulptroep bij de actie 🙂

Vlak na de start van de actie zijn er prive en op het werk een aantal projecten langs gekomen die veel tijd en aandacht hebben gekost. Inmiddels zijn alle drie de projecten op het werk uit de startblokken gekomen. Deze zijn ook op internet te vinden:

Toch is het jammer & zonde dat ik m’n actie bij Voor De Wereld Van Morgen heb laten verpieteren, want volgens mij is Fair Trade wel een van de richtingen voor de toekomst.

Kortom nog een goed voornemen voor dit jaar: weer actief worden op Voor De Wereld Van Morgen. Veel nieuwe leden voor (de hyves van) Voor De Wereld Van Morgen werven, en meer Fair Trade organisaties van de grond trekken 🙂

De prive activiteiten met Visie Nederland staan ook op een wat lager pitje. Maar daarover een andere keer meer. Nu eerst genieten van het mooie weer.

  1. De wereld van morgen start vandaag Krispijn, zo gaan die dingen 😉

    Like

  2. welkom terug! ;o)

    Like

  3. Liselotte Dullemond Avatar
    Liselotte Dullemond

    Hallo Krispijn, Dirk vV noemde je i.v.m een 2.0. plan wat ik hem voorlegde. Ik zou hierover heel graag met je van gedachten wisselen.

    Like

  4. Hoi Liselotte,

    Ben benieuwd! Ik stuur je ff een mail met contactgevens.

    Groet, Krispijn

    Like

  5. thanks, nu nog de daad bij 't woord voegen 🙂

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.