De MyC4 plugin activeren…

… vergt wat nadenken. Dat is niet mijn sterkste kant gebleken bij terugkomst van vakantie. Mijn excuses aan mijn webloglezerse & twittervriendjes voor de overkill gisteravond.

Uitleg wat er mis ging

Gister dacht ik mijn tijdens de vakantie opgebouwde saldo op MyC4 te herinvesteren in 3 Afrikaanse ondernemers. Waarbij ik dacht de nieuwe MyC4 plugin voor WordPress veilig uit te kunnen proberen. Dat hebben ik, de lezers van mijn weblog en mijn twittervriendjes geweten).

Mijn verwachting was dat de MyC4 plugin de biedingen van vandaag zou importeren en tot 1 blogpost samen zou vatten. Dat pakte wat anders uit. Even snel geteld heeft de MyC4 plug in ruim 30 biedingen geïmporteerd en in evenveel posts verwerkt.

Aangezien ik twittertools in had gesteld om van ieder bericht een een tweet te maken gaf dat een behoorlijke tweetoverkill… waarvoor excuses…

De instellingen zijn nu aangepast, zodat ik handmatig aan geef of ik al dan niet wil tweeten over een nieuw bericht. Dat is de oplossing tot ik weet hoe ik dat uitzet voor MyC4 biedingen, want eerst wil ik zeker weten dat de MyC4 plugin niet weer zo’n overkill aan posts genereert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.