Bijzondere netwerken: MensenSnelweg

Vanaf vandaag een nieuwe serie hier, over bijzondere netwerken. Een jaar geleden ben ik betrokken geraakt bij Ambtenaar 2.0 en dat heeft het Rijksduurzaamheidsnetwerk nieuw leven in geblazen. De afgelopen maanden heb ik op persoonlijke titel op een aantal plaatsen verteld over zowel Ambtenaar 2.0 als over het Rijksduurzaamheidsnetwerk.

Uit de ontmoetingen en gesprekken die dat oplevert ontstaan inmiddels nieuwe initiatieven, die elkaar versterken en die ook weer nieuwe netwerken aanboren. Veel van de groepen en netwerken vinden een plaats binnen het rijksduurzaamheidsnetwerk, een aantal mensen neemt echter het initiatief om een eigen netwerk te starten. Wat naar mijn mening een mooie & goede ontwikkeling is. Ook blijken er al veel netwerken te bestaan, die elkaar naar mijn mening kunnen versterken.

De komende weken zal ik een aantal van deze netwerken hier uitlichten. De meeste zijn virtueel te vinden op Ning, hoewel er ook een aantal op LinkedIn zitten.

Het eerste netwerk is het netwerk MensenSnelweg, opgericht door Nathalia Lecina. Wat het netwerk inhoud?

Het MensenSnelweg netwerk is een netwerk van en voor mensen die bezig zijn met duurzame ontwikkeling in hun werk. Het is gericht op mensen die graag het onderste uit de kan willen halen en het als een uitdaging zien om ook de snelweg mensvriendelijker, omgevingsgerichter en meer geschikt voor de toekomst te maken.

Deelname aan het netwerk is op persoonlijke titel. De mening die deelnemers ventileren komen dus niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van hun organisatie.

Aanmelden of nieuwsgierig naar het netwerk? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: