Hoe lost de natuur het op?

Op Duurzaam Gebouwd kwam ik een TED film tegen van de biologe Janine Benyus. Haar boodschap: als je een probleem hebt, kijk dan eerst naar de natuur voor de oplossing. In haar praatje komen een aantal hele mooie voorbeelden voorbij.

Wie meer wil zien kan op de bijborende website Ask Nature rondkijken. Vooralsnog zit er weinig Dutch design tussen…

  1. HAUTE NATUUR

    Ooit drie stylisten in het wild gezien? Voor de aankomende Natuurwerkdag van zaterdag 7 november – dé grote make-over van het Nederlandse landschap – trekken Bastiaan van Schaik, Mari van de Ven en Odette Simons de natuur in. Style adviezen tussen de bosjes. Het landschap kan zich immers niet zelf onderhouden. Zelf ook meedoen aan de Natuurwerkdag? Kijk snel op de website voor meer informatie over locaties, activiteiten, aanmelding en de speciale kinderlocaties http://www.natuurwerkdag.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: