Uit de inbox: @VDWVM verhoogt de weekprijs ikv #dvdd van @urgenda

Woensdag 9 september 2009 (9-9-9) is uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid.In dat kader verhoogd VoorDeWereldVanMorgen de weekprijs voor komende week eenmalig  van 100 tot 999 euro!

Hoe werkt het?

Iedere week maakt het initiatief met de meeste stemmen kans op de weekprijs van 100 euro. In het kader van de Dag van de Duurzaamheid wordt deze weekprijs eenmalig verhoogd naar 999 euro. De weekprijs loopt telkens van donderdag tot donderdag. Dus tussen 4 september 0:01 uur tot en met 10 september 0:00 uur maak jij, of degene die je steunt, eenmalig kans op 999 euro voor zijn of haar duurzame initiatief.

Heb je zelf een idee? Meedoen kan nog!

Lanceer het dan wel snel op Voor de Wereld van Morgen, want tot 30 oktober kan je nog meedingen naar de ASN Bank Wereldprijs van 20.000 euro. Als je nu meedoet maak je nog kans! De vijf initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Naast de hoofdprijs maak je ook iedere week kans op 100 euro en komende week dus op 999 euro. Je idee lanceren kan op http://www.voordewereldvanmorgen.nl/site/page/asn_bank_wereldprijs.

Stem op jouw favoriete idee

Jullie bepalen wie de eenmalige weekprijs van 999 euro krijgt. Stem op jouw favoriete idee(en) en help de initiatiefnemer de uitvoering van zijn idee een stapje dichterbij brengen.

ASN Bank Wereldprijs

ASN Bank vind het belangrijk dat duurzame ideeën een kans krijgen. Daarom heeft zij in april de ASN Bank Wereldprijs van 20.000 euro in het leven geroepen. Iedereen kan op Voor de Wereld van Morgen duurzame ideeën presenteren. En vervolgens onder de leden van de community middelen en ‘menskracht’ werven om het idee te realiseren. Een vakjury kiest de winnaar uit de vijf initiatieven die in de actieperiode van april t/m oktober de meeste stemmen hebben gekregen. Met de prijs van 20.000 euro kan de winnaar zijn of haar initiatief in de praktijk brengen. Bovendien krijgt hij of zij professionele begeleiding om het idee tot een succes te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.