Nog 1 dag #dvdd: Nacht van de duurzaamheid

dagvandeduurzaamheidlogoMet nog 1 dag te gaan tot de dag van de duurzaamheid is het vanavond tijd voor de Nacht van de Duurzaamheid. Op de avond vóór 9.9.9 (dus op dinsdag 8.8.9) organiseert Urgenda een groot evenement voor 999 koplopers op duurzaamheidsgebied. Een inspirerend duurzaam feest in Amersfoort, met presentaties van de Urgenda visie, spraakmakende initiatieven, vlammende sprekers, muziek, lekker eten en nog veel meer. Een happening die voorlopers en vernieuwers niet mogen missen. Duurzame ondernemers, overheden en particulieren zijn van harte welkom.

Tot mijn verrassing heb ik een persoonlijke uitnodiging ontvangen:

Geachte heer Beek,

Urgenda nodigt u als koploper van harte uit voor de ‘Nacht van de Duurzaamheid’ op dinsdag 8 september in de Rijtuigenloods te Amersfoort, van 16.00 uur tot 23.00 uur. Wij brengen die avond 999 koplopers op het gebied van duurzaamheid samen, als kick-off van de Dag van de Duurzaamheid op 9 september 2009 (9.9.9).

Deze uitnodiging is exclusief en geldt voor u persoonlijk.

Tijdens de Nacht van de Duurzaamheid presenteert Jan Rotmans een eerste versie van de Visie voor Nederland in 2050: hoe wonen, werken, recreëren, reizen we dan? Daarnaast zal Ad van Wijk, voormalig CEO van Econcern en topkoploper uit de Urgenda arena, een verhaal houden ter inspiratie van koplopers. Ook kunt u kennis maken met vele innovatieve duurzaamheidsinitiatieven en andere koplopers ontmoeten. Tevens is er een Urgendacafé en een optreden van Trijntje Oosterhuis, de Ocobar en Geert Chatrou (kunstfluiter). Bekende ‘duurzame’ vrouwen geven een modeshow met duurzame mode. Presentatie is in handen van Beau van Erven Dorens. Partijen die samenwerken in het Urgenda actieplan laten u bovendien aan de hand van acht doelstellingen zien, horen en proeven wat ze doen.

Als koploper mag u niet ontbreken op dit duurzaamheidsevenement vóór en dóór vooroplopers. Registreer u daarom voor 24 augustus via www.nachtvandeduurzaamheid.nu.

We hopen u te zien op 8 september!

Met vriendelijke groet,

Marjan Minnesma
Directeur Urgenda

Vanavond kan ik wel, morgen niet. Dus ik hoop jullie daar te ontmoeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.