Coffeemob @ #dvdd

dagvandeduurzaamheidlogoVandaag is de Dag van de Duurzaamheid. Ben jij rijksambtenaar en wil je ook iets kleins maar goeds doen op deze dag? Je kan op 9-9-9 vanaf 7 uur terecht voor een kopje duurzame koffie bij Green Bean op de Turfmarkt 250 in Den Haag.

We proberen met zoveel mogelijk ambtenaren te komen. Hoe langer de rij hoe beter! De extra dagomzet wordt door Green Bean weer rechtstreeks geïnvesteerd in groene bedrijfsvoering. Kortom een win-win-win situatie: goed voor bedrijven, een goed gevoel voor jezelf en goed voor de planeet. Mobiliseer dus zoveel mogelijk collega’s om 9-9-9 zo groen mogelijk te maken!

NB: Coffeemob is een variant op de carrotmob. Zie: http://carrotmob.org/.

  1. Goede link naar Carrotmob in de VS, maar we hebben in Nederland inmiddels ook al actieve groepen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Kijk op http://nederland.carrotmob.org

    Like

  2. @Ivo Rodermans Ivo, dank voor de tip. Het idee voor de coffeemob is naar mijn weten samen met de mensen van <a href="http://strawberryearth.com/nl/"Strawberry Earth uitgewerkt. Ik zie zelf nog wel meer potentie in de carrobmob’s. Loop ook al een tijdje te puzzelen op mogelijkheden om vanuit het Rijksduurzaamheidsnetwerk (ruim 400 leden) wat te doen met het concept. Komt helaas niet zo van de grond door tijdgebrek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: