Uit de inbox: Het Nationaal DuurzaamheidsKabinet ‘09

Ervaar hoe het zou zijn om in 2012 zitting te nemen in het kabinet, om vervolgens vier jaar lang beslissingen te nemen voor de verschillende ministeries over duurzaamheid en klimaatmanagement.

Heb jij ook een mening over duurzaamheid en klimaatmanagement en zou je wel eens willen weten wat de gevolgen zijn van jouw beslissingen? Schrijf je dan nu in en speel mee met…

Het Nationaal DuurzaamheidsKabinet ‘09

Het spel wordt gedurende 5 weken gespeeld, waarin elke week een nieuw kabinetsjaar voorstelt en waarbij het eerste jaar de coalitievorming inhoudt. Het team, bestaande uit 1 tot maximaal 4 personen, zal elke week het budget moeten verdelen over de verschillende ministeries en afdelingen en beslissingen moeten nemen.

Deze beslissingen zijn gebaseerd op de werkelijkheid, zoals een aanpak voor het fileprobleem, of de stijging van de waterspiegel. Daarbij zullen ook toekomstige ontwikkelingen aan bod komen. Wat zou je bijvoorbeeld doen als we alleen energie kunnen opwekken door middel van windmolens? Door deze beslissingen die je moet nemen vanuit de verschillende ministeries leer je hoe het zou zijn om in het kabinet te zitten en wat het resultaat is van jouw beslissingen.

Aanmelden kan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.