Geboren: Josie Caroline Marieke Beek

Bij verschillende mensen is het al bekend, maar sinds 15 oktober 2009 zijn Nelleke en ik de trotse ouders van Josie Beek. Bij deze dank voor alle felicitaties die we via internet al ontvingen. Want we hebben de geboortekaartjes pas gisteren verstuurd, maar het nieuws een week stil op internet houden bleek onmogelijk.

Ik ben zelf normaal behoorlijk actief op internet (Twitter, Facebook, LinkedIn en in mindere mate op Hyves) en ben al meer dan een week nauwelijks meer actief. Dat viel op, net als de felicitaties van @stamster, @arklop en @duifnl en de twee tweets die ik plaatste waren voor @OpenDictator , @Berend Botje en @Advany voldoende aanleiding om al te feliciteren. En voor verschillende vrienden op Facebook aanleiding tot speculatie. Door een krabbel van Mariska op Hyves was het plaatje voor de meeste vrienden compleet.

Voor degene die op kraambezoek willen komen: stuur een mailtje aan josie at krispijnbeek punt nl of bel even op om dag af te spreken. Voor de nieuwsgierige mensen (zoals Abdul-Rahman πŸ˜› ) hierbij wat foto’s (meer op Flickr):

IMG_6002IMG_6050IMG_6104

Voor nu tijd voor een fles voor de kleine meid en dan een paar uur slapen.

0 gedachten over “Geboren: Josie Caroline Marieke Beek”

 1. @sanne roemen
  Dank en zeker leuk! Genieten gaat prima, tot nu toe is ze erg rustig (afkloppen πŸ™‚ Zit nu weer te wachten tot ze zin heeft in de voeding van rond middernacht, terwijl Nelleke probeert te slapen om straks de nachtvoeding te verzorgen. Beetje gemurmel uit de wieg, glaasje wijn, krantje en wat surfen op internet.

  Voorlopig geen wilde stapavonden meer op vrijdag voor mij πŸ˜‰

  Like

 2. Dat is wel heel mooi om daarmee druk te zijn ! Ik wist dat er iets was, maar wat …
  Heel hartelijk gefeliciteerd allebei. Maar ook Josie veel geluk gewenst in deze goede handen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.