Uit de inbox: de NRC is niet te koop (voor lezers dan)

Op 2 december riep Joris Luyendijk de lezers van de NRC in zijn wekelijkse bijdrage over elektrisch vervoer op om een bod uit te brengen op de NRC. Volgens hem moest dat lukken met Euro 300 per abonnee.

Afgelopen weekend besteedde Frank Kalshoven in zijn column voor de Volkskrant (helaas niet online na te lezen) aandacht aan deze optie, met daarbij een berekening en aanvullende mogelijkheden hoe je dat zou kunnen financieren. Uit de reactie in de email van Bas Blokker, adjunct hoofdredacteur, op mijn aanmelding begrijp ik dat het lezersbod vooralsnog als onvriendelijk wordt afgewezen 😉

Geachte heer Beek,

Hartelijk dank voor de betrokkenheid bij NRC Handelsblad, die u getoond heeft in reactie op de oproep van columnist Joris Luyendijk. Het was, zoals hij zelf later schreef, niet het moment om de lezers (een deel van) ons bedrijf te koop aan te bieden. Maar we hoeven niet uit te sluiten dat het moment om meer doordacht de mogelijkheden van een lezersfonds te bekijken ooit nog komt. En intussen sterken de reacties van u en duizenden andere lezers ons in de overtuiging dat NRC Handelsblad uw en ons enthousiasme meer dan waard is.

Met vriendelijke groet,

Bas Blokker
Adjunct hoofdredacteur.

Nou ja, misschien hebben de Saab rijders meer succes met het plan van Jeroen van der Schenk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.